Proxmark3 community

Research, development and trades concerning the powerful Proxmark3 device.

Remember; sharing is caring. Bring something back to the community.


"Learn the tools of the trade the hard way." +Fravia

You are not logged in.

Announcement

Time changes and with it the technology
Proxmark3 @ discord

Users of this forum, please be aware that information stored on this site is not private.

#1 2021-05-31 10:07:01

gerza
Contributor
Registered: 2018-05-05
Posts: 14

new proxmark master= proxmark +chamaleon +lcd

anybody have tried it ?

Lcd firmware languaje is chineese. Any english firmware ?

Is similar to rv4 ?.
I thinking update from my old 256k easy. any comment is good


a


a



https://www.youtube.com/watch?v=0l-ZcE44nZo

Offline

#2 2021-06-19 17:20:37

iceman
Administrator
Registered: 2013-04-25
Posts: 9,519
Website

Re: new proxmark master= proxmark +chamaleon +lcd

.... that is what the manufacture calls a  PM5 Pro ...   Which is an odd piece of pcb.   I had no idea why anyone would make such a device.

The compatibility status for that board and RRG/Iceman repo is unknown.  We have no clue what they mapped to what on it.
So if you buy it,  you are stuck on what every old firmware / client the manufacturer supplies.

Needless to say,  that they don't honor the GPL2.0 license either,  so community isn't interested in it.

Offline

#3 2021-06-21 22:04:32

gerza
Contributor
Registered: 2018-05-05
Posts: 14

Re: new proxmark master= proxmark +chamaleon +lcd

thanks iceman

I have bought the board, tested it and will give some information:

it comes with 512K and lcd in chinese language only and two side switches one for proxmark and another one for the integrated chamaleon.

seller send an extensive pdf in chinese that I have translated to spanish and I will study it. it seems that it can copy some cards in standalone mode but I have not tested it.

the firmware and software (for windows in english) are closed and only work for that board. also the software needs an internet connection and a key that the seller gives you to make it work. it is visual and it is very comfortable, but it is very slow.

apparently software can connect to some powerful server to make fast the decryption of the cards , but I'm not sure how it works.

Ha24abeb16892498e9ac788567cd428b4K.jpg

the seller's software does not recognise my other proxmark easy 256 , and rrg/official software from github does not recognise this proxmark master board.

this proxmark master comes with integrated chamaleon. it can be connected on the side microusb, it is recognised under windows with the software provided by the vendor and by the official 1.3.0.5 (it is recognised as revision E) but i have not managed to get it recognised by the app under android

i have not tried to flash the official firmware because the vendor's software would stop working. i have not tried to flash the chamaleon rev G firmware either.


all seen good but very clossed

[=] Communicating with PM3 over USB-CDC
 [ Proxmark3 RFID instrument ]
 [ CLIENT ]
  client: RRG/Iceman
  compiled with MinGW 10.1.0 OS:Windows (32b) ARCH:x86
 [ PROXMARK3 ]
 [ ARM ]
  bootrom: RRG/Iceman/2020-ËÕÖÝÁú´ï¶¨ÖÆ°æ-unclean 2020-06-19 13:40:05
       os: RRG/Iceman/2020-ËÕÖÝÁú´ï¶¨ÖÆ°æ-unclean 2020-06-19 13:40:28
  compiled with GCC 9.2.1 20191025 (release) [ARM/arm-9-branch revision 277599]


 [ FPGA ]
  LF image built for 2s30vq100 on 2020-02-22 at 12:51:14
  HF image built for 2s30vq100 on 2020-01-12 at 15:31:16
 [ Hardware ]
  --= uC: AT91SAM7S512 Rev B
  --= Embedded Processor: ARM7TDMI
  --= Nonvolatile Program Memory Size: 512K bytes, Used: 256555 bytes (49%) Free: 267733 bytes (51%)
  --= Second Nonvolatile Program Memory Size: None
  --= Internal SRAM Size: 64K bytes
  --= Architecture Identifier: AT91SAM7Sxx Series
  --= Nonvolatile Program Memory Type: Embedded Flash Memory

Offline

#4 2021-06-22 07:11:19

iceman
Administrator
Registered: 2013-04-25
Posts: 9,519
Website

Re: new proxmark master= proxmark +chamaleon +lcd

besides from not following the GPL2 license,    and uploading your keys/data to a unknown server in China,   and not working with the normal source code....

I would call it a BS product.

Offline

#5 2021-06-22 07:18:35

iceman
Administrator
Registered: 2013-04-25
Posts: 9,519
Website

Re: new proxmark master= proxmark +chamaleon +lcd

Speaking of which,  you should head over to the discord server and tell about your findings.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB