Proxmark3 developers community

Research, development and trades concerning the powerful Proxmark3 device.

Remember; sharing is caring. Bring something back to the community.


"Learn the tools of the trade the hard way." +Fravia

You are not logged in.

#1 2020-08-01 08:01:30

Rosco
Contributor
Registered: 2019-12-10
Posts: 30

hf list not showing anything

I'm trying to trace the exchange between a cellphone app and the Proxmark simulating a tag. I run the sim command, it does stuff, seems to record a trace, but hf list doesnt show anything at all:

[usb] pm3 --> hf 14a sim t 7 u 11223344556677
[+] Emulating ISO/IEC 14443 type A tag with 7 byte UID (11 22 33 44 55 66 77 )
[=] Press pm3-button to abort simulation

[#] Emulator stopped.  Trace length: 2961 
[=] Done
[usb] pm3 --> 
[usb] pm3 --> hf list 14a
[=] downloading tracelog from device
[+] Recorded activity (trace len = 2961 bytes)
[=] Start = Start of Start Bit, End = End of last modulation. Src = Source of Transfer
[=] ISO14443A - All times are in carrier periods (1/13.56MHz)

      Start |        End | Src | Data (! denotes parity error)                                           | CRC | Annotation
------------+------------+-----+-------------------------------------------------------------------------+-----+--------------------
[usb] pm3 -->

Am I doing something wrong?

Offline

#2 2020-08-01 08:25:45

iceman
Administrator
Registered: 2013-04-25
Posts: 6,538
Website

Re: hf list not showing anything

If you on the latest code from repo,   try the release version instead.


If you feel the love,  https://www.patreon.com/iceman1001

modhex(hkhehghthbhudcfcdchkigiehgduiehg)

Offline

#3 2020-08-01 12:44:48

Rosco
Contributor
Registered: 2019-12-10
Posts: 30

Re: hf list not showing anything

Okay I reverted to v4.9237 and now it works.

Has it been taken out of the bleeding edge?

Offline

#4 2020-08-01 15:50:09

iceman
Administrator
Registered: 2013-04-25
Posts: 6,538
Website

Re: hf list not showing anything

Good that it works, like it should.  Not sure I understand your question.


If you feel the love,  https://www.patreon.com/iceman1001

modhex(hkhehghthbhudcfcdchkigiehgduiehg)

Offline

#5 2020-08-01 21:34:08

Rosco
Contributor
Registered: 2019-12-10
Posts: 30

Re: hf list not showing anything

iceman wrote:

Not sure I understand your question.

Why does it work in the older release version, but not in the latest and greatest from the repo?

This is a bit inconvenient if I'm honest, because I need LF features in the latest versions in the repo. I don't really want to reflash the firmware each time I have to do some HF tracing. But yeah, at least it works for now.

Last edited by Rosco (2020-08-01 21:36:02)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB