Proxmark3 developers community

Research, development and trades concerning the powerful Proxmark3 device.

Remember; sharing is caring. Bring something back to the community.


"Learn the tools of the trade the hard way." +Fravia

You are not logged in.

#1 2014-12-16 02:10:29

68030
Member
Registered: 2014-12-15
Posts: 4

Waiting for Proxmark to appear on USB...........

Trying to flash a new PM3. I assumed I needed to use an older flasher (I started with -r 672).
When flashing, yields: Waiting for Proxmark to appear on USB ... [infinite ...]

Being unable to find out what hw version is on the PM3, I decided to try a newer flasher which yields a similar response:

Waiting for Proxmark to appear on /dev/ttyACM0 ... [infinite ...]

dmesg:
<code>
[82608.203372] usb 2-2.2: new full-speed USB device number 57 using uhci_hcd
[82608.374970] usb 2-2.2: New USB device found, idVendor=2d2d, idProduct=504d
[82608.374974] usb 2-2.2: New USB device strings: Mfr=1, Product=0, SerialNumber=0
[82608.374975] usb 2-2.2: Manufacturer: proxmark.org
[82608.675401] cdc_acm 2-2.2:1.0: This device cannot do calls on its own. It is not a modem.
[82608.675457] cdc_acm 2-2.2:1.0: ttyACM0: USB ACM device
</code>

Currently running on an Ubuntu 14.04 VM (on a Mac).

Has anyone else ran into this eternal "Waiting for Proxmark" issue?

Thanks all.

Offline

#2 2014-12-17 02:43:44

68030
Member
Registered: 2014-12-15
Posts: 4

Re: Waiting for Proxmark to appear on USB...........

Fixed.

Deleted devkitARM and did Getting Started over again (https://code.google.com/p/proxmark3/wiki/Linux).  I must have missed a step... twice. This was my 4th time doing it three different OS's (2x Linux, MacOS, Windows 8).

Offline

Board footer

Powered by FluxBB